Op welke manier draagt verlichting bij tot de uitstraling van mijn eikenhouten bijgebouw?

Met de juiste verlichting binnen én buiten kan je de uitstraling van een authentiek eikenhouten bijgebouw nog verder vergroten. Het ontwerpen van de juiste verlichting vraagt uiteraard de nodige expertise. Vertrouw hiervoor op de interieurspecialisten van Heritage Buildings. Geen enkel detail van het interieur van je eikenhouten bijgebouw ontsnapt aan onze aandacht.

 

Het belang van een uitgedachte verlichting voor je eikenhouten bijgebouw valt niet te overschatten. Daarbij is het wel essentieel om al in de ontwerpfase aan de verlichting te denken. Tijdens het bouwproces moeten de vereiste voedingskabels al geplaatst worden. Bij een eikenhouten bijgebouw plaatsen we de bekabeling tussen de binnenbeplanking en de buitenbeplanking. Wanneer dit nadien moet gebeuren, kost dit extra tijd en breekwerk.

 

Juiste sfeer in interieur

Voor de verlichting binnen is het belangrijk om de juiste sfeer te creëren, zeker als je het houten bijgebouw gebruikt als ‘buitenverblijf’ in de tuin met wellnessfaciliteiten, bar, tuinkeuken,… Op die manier draagt de verlichting bij tot uiterst gezellige avonden met familie en vrienden. Dankzij verborgen LED-strips is het perfect mogelijk om de doorlopende eikenbalken in de draagstructuur voluit tot hun recht te laten komen. 

 

Naast de verlichting binnen hechten we ook veel belang aan de buitenverlichting. Op die manier kan je op elk moment – bij daglicht en duisternis – optimaal genieten van de prachtige uitstraling van je eikenhouten bijgebouw. Met de juiste buitenverlichting op de muren en vanuit de grond accentueren we de verschillende authentieke details van je eikenhouten tuingebouw.

 

Dubbel genieten

Een authentiek eikenhouten bijgebouw wordt zoveel mooier met professionele sfeerverlichting. Je geniet als het ware dubbel van je investering. Bij duisternis krijgt je tuin gegarandeerd een volledig andere uitstraling en kijk je niet naar een donker gebouw in de tuin.

 

Meer weten over het verlichten van je eikenhouten bijgebouw? Contacteer de specialisten van Heritage Buildings.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.