Kom dichter bij de natuur met een eikenhouten bijgebouw

Op welke manier komt u ’s avonds of tijdens het weekend tot rust na een hectische dag op het werk? In de natuur. En wat als u deze natuur nu eens kon beleven in uw eigen tuin. Met een eikenhouten bijgebouw creëert u een stukje authenticiteit in uw landelijke tuin om heerlijk te genieten van de rust en de natuurlijke omgeving. Een exclusief eikenhouten bijgebouw geeft u de kans om op elk moment van het jaar maximaal van uw tuin te genieten. Dankzij de karaktervolle uitstraling versmelt het eikenhouten bijgebouw als het ware met de natuurlijke omgeving. Bekijk hier enkele realisaties van Heritage Buildings.

Heerlijk ontspannen een vakantie nemen in eigen tuin. Vanaf het moment dat u naar uw eikenhouten bijgebouw wandelt, wordt u meteen overvallen door een gevoel van rust en ontspanning. Dankzij het sublieme design past uw eikenhouten bijgebouw perfect in uw tuin. U krijgt het gevoel alsof het er altijd heeft gestaan en het er van nature in thuishoort.

Eikenhout uit Sussex

Een exclusief eikenhouten bijgebouw vraagt ook exclusieve materialen. Alleen zo creëert u het beoogde effect en geniet u van extra toegevoegde waarde voor uw vastgoed. Om zeker te zijn dat uw houten bijgebouw probleemloos meerdere generaties meegaat, is de kwaliteit van het eikenhout van essentieel belang.

Zo adviseren wij steeds eikenhout uit Sussex. Deze eik wordt door de bijzondere bodemkarakteristieken van het Engelse platteland gekenmerkt door een ongekende hardheid en densiteit. Wanneer we dan uitsluitend nog het QP1 gebruiken – het kernhout, zeg maar -, dan bekomen we een eikenhouten constructie die honderden jaren meegaat, zonder enige vorm van onderhoud.

Pen- en gatverbindingen

Het spreekt voor zich dat eikenhout als natuurproduct uw eikenhouten bijgebouw een extra natuurlijke uitstraling geeft. Dit gevoel van authenticiteit wordt nog versterkt door de traditionele pen- en gatverbindingen waarmee de eikenhouten balken met elkaar bevestigd worden. Er komen hier geen nagels, schroeven of bouten aan te pas. Prachtige oude Franse dakpannen, Boomse pannen of een rieten dak versterken de natuurlijke uitstraling, net als prachtig smeedwerk voor de ramen.

100% op maat

Uw eikenhouten bijgebouw kan eender welke functie vervullen: gastenverblijf in de tuin, poolhouse, eigen wellnessruimte, garage, buitenkeuken,…tot en met een geïntegreerde aanbouw van uw woning. Dit betekent dat het eikenhouten bijgebouw op maat moet worden uitgetekend, gerealiseerd en ingericht. Alleen zo voldoet uw investering 100 procent aan de verwachtingen.

Geniet u mee

Heritage Buildings ontwierp en bouwde al meer dan 2.000 exclusieve eikenhouten bijgebouwen op maat. Ontdek hier onze realisaties.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.