Kan mijn eikenhouten bijgebouw ook fungeren als extra leefruimte of fitnesszaal?

Veel mensen zijn op zoek naar extra ruimte voor het creëren van bijkomende leefruimte of dromen van een eigen fitnesszaal. Een eikenhouten bijgebouw biedt in die situaties eindeloze mogelijkheden. Je kan dit bijgebouw perfect integreren als woonuitbreiding of kiezen voor een losstaand eikenhouten tuingebouw. In beide situaties zijn de mogelijkheden tot inrichting en de functionele opties vrijwel eindeloos.

 

De woonbehoeftes veranderen. Zo zijn veel mensen op zoek naar extra leefruimte om bijvoorbeeld een hobbykamer of een fitnesszaal te creëren. Anderen willen veel meer natuurlijk zonlicht naar binnen halen en de woonkamer vergroten. In dat geval biedt een woonuitbreiding met een eikenhouten bijgebouw een uitstekende oplossing.

 

Eikenhouten woonuitbreiding

Wij creëren een eikenhouten woonuitbreiding die perfect aansluit bij je bestaande woning. Het lijkt alsof de woonuitbreiding een geïntegreerd en natuurlijk onderdeel uitmaakt van je woning. Deze eikenhouten woonuitbreiding kan naar wens worden ingericht en kan functioneel dienen als volwaardige leef- en woonruimte. Bovendien heb je in deze extra leef- en woonruimte maximaal contact met de buitenwereld. Een zee van natuurlijk licht stroomt naar binnen. Naast mogelijkheden voor ontspanning en vrije tijd kan je een eikenhouten woonuitbreiding ook inrichten als tuinkantoor.

 

Je kan elk seizoen genieten van je prachtige tuin. Ook op vlak van EPB voldoet een eikenhouten woonuitbreiding aan de strengste energienormen.

 

Losstaand eikenhouten tuingebouw

Naast een uitbreiding van je woning kan je ook opteren voor een losstaand eikenhouten tuingebouw. Vaak wordt dergelijk gebouw geplaatst naast een zwembad, waardoor het meteen ook kan dienen als poolhouse voor de elektrische installaties. Ook hier heb je de volledige keuze inzake functionaliteit en inrichting. Met de nodige klimatisatie is elke functie mogelijk en kan je het hele jaar door genieten van je eikenhouten ‘buitenverblijf in de tuin’.

 

Een fitnesszaal behoort zo perfect tot de mogelijkheden. Dankzij de natuurlijke vochtregulatie geniet je op elk moment van het perfecte binnenklimaat. Je hoeft niet te vrezen voor een opstapeling van vocht, ook niet bij het plaatsen van wellness zoals een whirlpool, sauna of stoomcabine. Je kan je eigen fitnesszaal naar wens afwerken met een bar, keuken, zithoek,… We creëren voor jou op maat een privaat gezondheidsparadijs…

 

Meer weten over de mogelijkheden van een eikenhouten tuin- of bijgebouw voor extra leefruimte of een fitnesszaal? Contacteer de specialisten van Heritage Buildings.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.