Kan ik mijn eikenhouten tuin- of bijgebouw extra beveiligen?

In sommige situaties is het aangewezen om een eikenhouten tuin- of bijgebouw extra te beveiligen. In dat geval is het belangrijk om dit al in het bouwproces mee te nemen, zodat de vereiste bekabeling meteen kan worden geplaatst. De installatie van de camera’s en de sensoren kan dan nog altijd in een later stadium gebeuren.

 

Het is zeker niet standaard dat een eikenhouten tuin- of bijgebouw wordt uitgerust met een alarminstallatie of met camerabeveiliging. Meestal wordt een tuin- of bijgebouw gebruikt als poolhouse of ‘buitenverblijf in de tuin’. In die situaties vallen er zelden echt waardevolle spullen te rapen zoals juwelen of geld.

 

Opslag van waardevolle spullen

Anders kan het bijvoorbeeld zijn wanneer je een eikenhouten tuingebouw laat plaatsen als tuinkantoor, schildersatelier,… of wanneer je een eikenhouten bijgebouw wilt gebruiken voor het stallen van je waardevolle oldtimers. In die situaties biedt een beveiligingsinstallatie zeker en vast voordelen.

 

Technisch perfect mogelijk

De principes voor de afwerking en inrichting van onze eikenhouten tuin- en bijgebouwen zijn glashelder: alles wat in een standaardwoning technisch mogelijk is, kunnen wij ook voorzien in je eikenhouten tuin- of bijgebouw. Dat geldt dus vast en zeker ook voor een elektronische beveiligingsinstallatie. Zo kunnen wij je eikenhouten tuin- en bijgebouw perfect voorzien van een alarmcentrale voor inbraak en met camerabeveiliging.

 

Meteen meenemen in het bouwproces

Wél is het aangewezen om dit al tijdens het ontwerpproces mee te delen. Aangezien de bekabeling en de leidingen worden geplaatst in de ruimte tussen de binnen- en buitenbeplanking, is het belangrijk om dit gegeven meteen mee te nemen. Op die manier is het plaatsen van de vereiste data- en voedingskabels kinderspel. Wanneer dit achteraf moet gebeuren, vereist dit heel wat kostelijk breekwerk.

 

Integreren met bestaande installatie

Uiteraard kunnen deze raamsensoren, bewegingsdetectoren en de eventuele camera’s worden gekoppeld met een bestaande beveiligingsinstallatie. Op die manier creëren we een geïntegreerde beveiliging voor je volledige eigendom, wat zowel de woning als de eikenhouten tuingebouwen omvat.

 

Meer weten over de mogelijkheden voor het plaatsen van beveiliging in een eikenhouten bijgebouw? Contacteer de specialisten van Heritage Buildings.

 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.