Kan ik een mobilhome in een eikenhouten garage zetten?

Een mobilhome is een prachtige manier om de wereld te ontdekken. Uiteraard stelt zich dan wel de vraag waar u de mobilhome thuis kan stallen wanneer u niet op reis bent. Wat dacht u van een eikenhouten verhoogde garage? Heritage Buildings ontwerpt en realiseert eikenhouten bijgebouwen op maat, waardoor ook hogere garages met aangepaste poorten geen enkel probleem vormen.  

 

Met een eikenhouten garage kiest u voor een duurzame oplossing voor de stalling van uw mobilhome die meteen ook een visuele meerwaarde geeft aan uw tuin en woning. Een eikenhouten garage past perfect in de omgeving. De constructie staat er alsof deze er van nature thuishoort. Een eikenhouten garage vergrijst doorheen de jaren, waardoor de exclusiviteit en authenticiteit alleen maar stijgen.  

 

Langere eiken steunpilaren 

Wanneer u een mobilhome wilt stallen, dan zit u uiteraard met een buitenformaat in vergelijking met normale tuingebouwen. Voor Heritage Buildings vormt dit geen enkel probleem. Wij ontwerpen onze eikenhouten bijgebouwen volledig op maat van de functionele behoeftes. Voor mobilhomes gebruiken we langere eiken steunpilaren van vier meter hoog. Uiteraard passen we ook de eikenhouten garagepoort aan volgens de gewenste afmetingen. 

 

Voor autobrug 

Niet alleen voor een mobilhome is het nodig om de hoogte van de eikenhouten garage aan te passen. Wij realiseren ook geregeld eikenhouten garages voor het stallen van oldtimers. Deze wagenliefhebbers sleutelen graag aan hun favoriete voertuigen, waardoor ze nood hebben aan een autobrug. Ook dit vereist een hogere plafondhoogte, wat voor het maatwerk van Heritage Buildings geen enkel probleem vormt.  

 

Meer weten over de mogelijkheden van een prachtige eikenhouten garage voor het stallen van uw mobilhome? Contacteer Heritage Buildings. 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.