Kan een eikenhouten bijgebouw aansluiten bij uw woning?

Het is perfect mogelijk om een eikenhouten bijgebouw te laten aansluiten bij uw woning. In dat geval spreken we niet meer over een tuingebouw, maar eerder over een geïntegreerde woonuitbreiding. Met een eikenhouten woonuitbreiding brengt u de natuur en het natuurlijk licht in overvloed naar binnen. Bovendien creëert u extra volwaardige woonruimte. Bekijk hier enkele voorbeelden van eikenhouten woonuitbreidingen. 

  

Het vergt heel wat vakmanschap, ervaring en expertise om een eikenhouten woonuitbreiding te realiseren. Zo is het noodzakelijk om de bestaande woning open te breken, wat uiteraard een operatie is die met veel zorg en voorzichtigheid moet gebeuren. 

 

De gecreëerde opening maakt het mogelijk om de eikenhouten constructie te integreren in de woning zodat er een maximale verbinding en openheid ontstaat tussen het ‘oude’ en het ‘nieuwe’ gedeelte. Op die manier haal je met een eikenhouten woonuitbreiding zoveel mogelijk het natuurlijke licht naar binnen en vergroot je de relatie tussen de woning en het buitenleven.  

 

Natuurlijk aanvoelen 

Bij het ontwerp hechten we veel belang aan het creëren van een natuurlijke relatie tussen de woonuitbreiding en de bestaande woning. De uitbreiding moet natuurlijk en logisch aanvoelen, alsof deze er altijd al heeft gestaan.  

 

Functionele mogelijkheden 

De functionele mogelijkheden van een eikenhouten woonuitbreiding zijn eindeloos. Je kan deze volwaardige woonuitbreiding gebruiken als extra zit- of eethoek of als vergroting van de bestaande zit- en eethoek. Andere opties zijn bijvoorbeeld keuken, thuiskantoor, hobbyruimte, schildersatelier of speelkamer. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos.  

 

Technieken en binnenafwerking 

Uiteraard zijn ook de integratie van de nodige technieken (elektriciteit, verwarming, ventilatie, koeling,…) en de verdere binnenafwerking (vloer, binnenbekleding muren,…) van groot belang bij een eikenhouten woonuitbreiding.  

 

Qua isolatie en duurzaamheid moet de woonuitbreiding voldoen aan de strenge EPB-normen. Heritage Buildings garandeert totaaloplossingen, inclusief alle technieken en de binnenafwerking. 

 

Meer weten over de vele mogelijkheden voor een eikenhouten woonuitbreiding? Contacteer Heritage Buildings. 

 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.