Je eigen wellness thuis? Zo maak je van je poolhouse je persoonlijk kuuroord.

Poolhouses zijn al langer niet alleen meer een klein gebouw naast het zwembad met de zwembadinstallaties, een bescheiden omkleedruimte en een douche. Steeds meer mensen bouwen hun poolhouse uit tot een persoonlijk kuuroord met sauna, spa, buitenkeuken, leefterras,… Een eikenhouten bijgebouw is hiervoor de perfecte oplossing. Je investeert bovendien niet alleen in je eigen geluk, je creëert een permanente financiële meerwaarde voor je woning.

Naast de jaarlijkse lange en kortere vakanties, willen mensen ook maximaal vakantie beleven in hun eigen tuin. De eerste stap omvat meestal de plaatsing van een prachtig zwembad. Dit zwembad biedt evenwel mogelijkheden om nog verder te gaan. Zo kan je perfect het poolhouse uitbouwen tot een persoonlijk kuuroord waar je geniet van je eigen wellnessfaciliteiten.

Mensen met een landelijke tuin en een eerder klassieke woning, kiezen meestal voor een authentiek eikenhouten poolhouse. Dit kan je perfect uitbouwen tot een compleet buitenverblijf in je tuin. Naast een open tuinterras kan je een volwaardige afgesloten leefruimte creëren met prachtige oranjeriedeuren.

Genieten in alle rust

Met dergelijk poolhouse beleef je op een totaal andere manier je eigen tuin en woning. Je hebt een exclusief en uniek plekje om in alle rust te genieten. Wanneer je wilt, nodig je vrienden uit om er heerlijk te feesten. Je beschikt er immers over een volwaardige keuken, waar je fantastische feesten kan voorbereiden.

Na een dag werken trek je je even terug in je persoonlijke sauna of spa. De unieke uitstraling van je eikenhouten bijgebouw met de prachtige Engelse eiken balken brengt je meteen in een aparte, bijzondere sfeer. Ontdek hier meer over onze kwaliteit.

Klimatisatie in je kuuroord

Wanneer je een poolhouse combineert met wellness, dan is je persoonlijk comfort zeer belangrijk. In dat geval moet je ook aandacht besteden aan de klimatisatie in je poolhouse. Zo vermijd je overmatige luchtvochtigheid en hitte. Onze eikenhouten poolhouses zijn dankzij de natuurlijke vochtregulering van het eikenhout perfect tegen saunaomstandigheden bestand.

Volledig lifestyleconcept

Naast het ontwerp van een exclusief poolhouse kan je op ons ook rekenen voor de volledige binneninrichting. Op die manier bieden we je een volledig lifestyleconcept aan, inclusief de wellness, de keuken maar ook zelfs het meubilair, de tapijten, de ingebouwde kasten,…. Lees hier meer over de mogelijkheden van een totaalconcept.

Heritage Buildings maakt van jouw poolhouse een exclusieve plek voor wellness. Bekijk hier enkele foto’s van eerdere realisaties.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.