Is een eikenhouten bijgebouw per definitie rustiek?

Wanneer je in zee gaat met Heritage Buildings voor een eikenhouten bijgebouw, dan kies je per definitie voor de kenmerkende rustieke bouwstijl. Dat geldt evenwel alleen voor de buitenzijde. Voor het interieur bieden we de volledige keuzevrijheid. Zo ontwierpen onze interieurspecialisten al prachtige moderne interieurs in een authentiek en exclusief eikenhouten bijgebouw. Bekijk hier enkele van onze interieurrealisaties.

 

De rustieke stijl is kenmerkende voor de eikenhouten bijgebouwen van Heritage Buildings. Wij ontwerpen en bouwen onze eikenhouten bijgebouwen volgens de typische Engelse bouwmethode. Dit betekent dat we kiezen voor een hellend dak en een eikenhouten balkenstructuur met pen- en gatverbindingen. Op die manier krijgt je eikenhouten bijgebouw de uitstraling die zo typerend is voor het Engelse platteland.

 

Wist je trouwens dat wij werken met eikenhout afkomstig uit Sussex. Wij selecteren consequent het QP1 van het hout, dat is het hout met de hoogste hardheid en densiteit. Deze kwaliteitskeuze garandeert een levensduur van meerdere generaties, zonder enige vorm van onderhoud.

 

Ook voor de overige materialen werken we met authentieke bouwproducten, kenmerkend voor de rustieke stijl. Denk daarbij aan een rieten dak of een dak met Boomse dakpannen.

 

Rustiek buiten, modern binnen

De rustieke uitstraling buiten staat evenwel een moderne inrichting niet in de weg. Wij realiseerden al talrijke projecten waarbij voor het interieur bewust wordt gekozen voor een minimalistische vormgeving met een strak lijnenspel. Het contrast tussen binnen en buiten werkt perfect. Onze interieurspecialisten trekken daarbij de voorliefde voor een moderne woonstijl door naar het volledige interieur.

 

Het belangrijkste aspect van onze authentieke eikenhouten bijgebouwen is het feit dat deze een rustgevende plaats moeten zijn voor onze opdrachtgevers. Het interieur moet een gevoel van rust en gezelligheid uitstralen. Voor sommigen is dat de typische warme Flamandstijl, anderen verkiezen een modern interieur.

 

Meer weten over de stijlmogelijkheden van een eikenhouten bijgebouw? Contacteer de specialisten van Heritage Buildings.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.