Hoe je terras overdekken met een exclusieve houtconstructie op maat?

Veel mensen willen hun terras overdekken om zich te beschermen tegen overmatige zonneschijn. Een exclusieve houtconstructie vormt bij landelijke woningen een prachtige oplossing. Zo creëer je niet alleen een ideale terrasoverkapping, je verhoogt evenredig de waarde van je woning. Je huis krijgt meteen extra stijl en standing, zeker als je kiest voor een exclusieve houtconstructie met authentieke pen- en gatverbindingen en de kwaliteitsvolle Engelse eik uit Sussex.

Niets is mooier dan op mooie lente- en zomerdagen genieten van de buitenlucht. Jammer genoeg kan de zon ook overmatig schijnen. Zonder terrasoverdekking ben je dan de hele dag in de weer met het plaatsen en verplaatsen van parasols. Wanneer je je terras laat overdekken met een exclusieve houtconstructie op maat, dan ben je volledig beschut tegen de zon maar ook tegen weer en wind. Dankzij deze permanente beschutting krijg je bovendien de kans om te investeren in prachtige tuinmeubels die je het hele jaar kan laten ‘buiten’ staan.

Houtconstructie op maat

Vandaag de dag zijn de mogelijkheden voor terrasoverkappingen vrijwel eindeloos. Tal van fabrikanten brengen standaardproducten die je modulair kan aanpassen volgens de gewenste afmetingen. Er gaat evenwel niets boven een exclusieve houtconstructie op maat, zeker als deze gemaakt wordt met authentieke pen- en gatverbindingen en kwaliteitsvolle eikenhouten balken (Q1) uit het Engelse Sussex. Je terrasoverkapping is meteen goed voor je hele leven lang genieten. In een latere fase kan je de terrasoverkapping zelfs helemaal laten afwerken met prachtige oranjeriedeuren zodat je een echte ‘conservatory’ creëert. Lees meer over onze kwaliteit.

Ontwerp op maat

Dergelijke houtconstructie wordt op maat ontworpen en gemaakt. Zo kan je deze perfect laten aansluiten bij de stijl en vorm van je landelijke woning. Het moet lijken alsof de terrasoverkapping er altijd al heeft gestaan en er ‘natuurlijk’ thuishoort. De integratie met je woning is perfect. Zo wordt alles best afgewerkt met hoogwaardige materialen. Een voorbeeldje: op het dak liggen prachtige handgemaakte Engelse pannen of oude Boomse pannen. Zelfs een dakafwerking met riet behoort tot de mogelijkheden. Meer weten over onze werkwijze?

Heritage Buildings is in België de absolute pionier voor eikenhouten tuinconstructies en tuingebouwen op maat. Ontdek hier enkele van onze unieke en exclusieve realisaties van terrasoverkappingen.

 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.