Hoe bouwt u een eikenhouten garage die er even indrukwekkend uitziet als uw woning?

U zoekt naar een garage die past in uw landelijke tuin en bij uw karaktervolle woning? Kies dan voor een prachtige garage in eikenhout. Een garage in eikenhout verwijst naar de typische cottagestijl van het Engelse platteland. Deze garage biedt niet alleen het perfecte onderdak voor uw luxeauto of oldtimer, het eikenhouten bijgebouw geeft een garandeerde meerwaarde aan uw vastgoed.

Een eikenhouten garage vormt het perfecte onderkomen van uw wagen. Ook oldtimers voelen zich perfect thuis in een eikenhouten gebouw. De exclusieve en authentieke uitstraling past niet alleen bij de look van een oldtimer, de natuurlijk ventilerende werking van een eikenhouten tuingebouw houdt de autolak in perfecte conditie. Er stapelt zich geen condensatievocht op in de garage, waardoor corrosie geen kans krijgt.

Dubbel gebruik…

Met een eikenhouten garage hebt u allereerst het perfecte onderdak voor uw woning, u kunt de ruimte ook voor andere doeleinden gebruiken. Wat dacht u van een heerlijk tuinfeest in een authentiek en uniek decor? Het kan allemaal. Ook een aansluitend buitenterras krijgt een extra sfeervol tintje in de nabijheid van een tuingebouw in de Engelse cottagestijl.

Voor meerdere generaties

Met een eikenhouten tuingebouw investeert u in een toegevoegde waarde voor uw eigendom. Uiteraard geldt dit op voorwaarde dat u kiest voor absolute topkwaliteit. Zo adviseert Heritage Buildings eikenhout van QP1 (de binnenste kern) uit het Engelse Sussex. Deze streek op het Engelse platteland levert door zijn uitzonderlijke bodemomstandigheden eikenhout op met een zeer grote densiteit en hardhout. De constructie gebeurt aan de hand van pen- en gatverbindingen zodat er geen nagels of schroeven aan te pas komen. Alle balken zitten muurvast.

Ook de afwerking gebeurt in stijl en met natuurlijke materialen. Denk daarbij aan een rieten dak of oude Boomse dakpannen. Voor de ramen adviseren wij verfijnd smeedwerk.

Al talrijke eikenhouten garages

Heritage Buildings specialiseert zich al meer dan twintig jaar in eikenhouten tuingebouwen. Wij realiseerden al meer dan 2.000 eikenhouten tuingebouwen, waaronder talrijke garages en carports. Ontdek hier enkele gerealiseerde eikenhouten garages en carports.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.