Een houten garage als absolute eyecatcher in jouw tuinconcept.

Een prachtige eikenhouten garage is niet alleen een ideale stalplaats voor je wagen, deze vormt ook een prachtige eyecatcher in jouw tuinconcept. Zeker als je kiest voor eikenhouten balken met authentieke pen- en gatverbindingen en een exclusieve dakafwerking via Engelse pannen of oude Boomse pannen. Bovendien kan je je eikenhouten garage nog voor veel meer gebruiken dan alleen garage: wat dacht je van een exclusief zomerfeest?

In Europa vinden veel mensen het normaal om een inpandige garage te hebben. De auto staat als het ware naast de keuken en de leefruimte. Dit is uiteraard een bijzonder dure ruimte. In Engeland is dat minder gebruikelijk. Daar wordt een garage gecreëerd in de tuin via een prachtig eikenhouten tuingebouw. De extra leefruimte in de woning kan dan nuttiger besteed worden dan aan het stallen van de auto’s.

Leefruimte winnen, garage in de tuin

Ook in België zien we dat steeds meer mensen deze mening zijn toegedaan. Veel eigenaars van een klassieke of landelijke woning kunnen hun leefruimte eenvoudig uitbreiden door de inpandige garage te verbouwen tot kantoor, slaapkamer, televisiekamer, hobbykamer,…

Toegevoegde waarde voor je tuin

Wanneer je vervolgens in de tuin een garage wilt creëren, kan je perfect kiezen voor een eikenhouten tuingebouw als eyecatcher. In plaats van een lelijke betonnen blok creëer je zo een toegevoegde waarde voor je tuin. Je garage is namelijk één van de eerste dingen die je ziet wanneer je vanuit je woning naar je tuin kijkt. Zowel met een open carport als een gesloten garage kan je prachtige dingen realiseren. Ontdek hier onze werkwijze voor een exclusief ontwerp.

Engelse eik uit Sussex

Eikenhouten tuingebouwen integreren zich naadloos in je tuin – ze geven er zelfs een meerwaarde aan – én vormen de perfecte stalling voor je auto. Onze eikenhouten tuingebouwen staan er voor het leven, dankzij de kwaliteitsvolle Engelse eik uit Sussex en de eeuwenoude constructiemethodes.

Bovendien kan je alles op maat laten maken, waardoor je echt voor een multifunctionele garage kan gaan. In de zomer zet je alle auto’s buiten én creëer je de perfecte feestzaal om met vrienden en familie in een authentiek decor van het goede weer te genieten. Meer weten over onze kwaliteit?

Heritage Buildings maakt van jouw houten garage een ware eyecatcher voor je tuin. Bekijk hier enkele foto’s van eerdere realisaties.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.