Een eikenhouten stalling als perfecte onderkomen voor jouw raspaarden.

Raspaarden horen thuis in een stalling die bij hun standing past. Een eikenhouten stalling vormt op dat vlak een zeer mooie oplossing. Een eikenhouten stalling kan volledig op maat gemaakt worden volgens de behoeftes van jouw raspaarden. Bovendien creëer je in je tuin of op je domein een toegevoegde waarde. Een eikenhouten stalling met de authentieke pen- en gatverbindingen en kwaliteitsvolle Engelse eik uit Sussex gaat probleemloos meerdere honderden jaren mee.

 

Mensen die werken met raspaarden houden van de mooie dingen van het leven. Authenticiteit, luxe,… al deze zaken worden sterk gewaardeerd. Mensen met raspaarden leven bovendien meestal in een landelijke omgeving. Ze hebben een prachtig klassiek landhuis. Uiteraard moeten er voor de raspaarden stallingen in de tuin of op het domein worden gebouwd.

Geen standaardstallen

Op de markt bestaan er heel wat standaardstallen, meestal in de vorm van een Zwitserse blokhut. Deze zaken zijn kwalitatief niet slecht of esthetisch niet lelijk, ze bieden evenwel geen meerwaarde in een exclusieve landelijke omgeving. Eikenhouten stallingen doen dit absoluut wel. Op deze manier breng je je raspaarden onder in een prachtige authentieke Engelse schuur. Dit bijgebouw past als gegoten in de omgeving. Het lijkt wel alsof het er altijd heeft gestaan én het zo van nature moest zijn. Eikenhouten stallingen geven – net als de raspaarden zelf – allure aan je tuin of domein.

Aan de binnenzijde worden deze eikenhouten bijgebouwen voorzien van alle nodige functies, technieken en opties. Je kan eikenhouten bijgebouwen het beste beschouwen als een bouwmethode waarmee je vrijwel alles kan creëren. Ook qua afmetingen – klein of groot – zijn er geen beperkingen. Meer weten over onze werkwijze?

Kies voor kwaliteit

Eikenhouten stallingen laat je bouwen voor het leven. De kwaliteit van eik is daarbij van groot belang. Heritage Buildings gebruikt alleen Engelse kwaliteitseik uit Sussex. Deze eik staat in heel Europa bekend voor zijn extreme hardheid, zeker het binnenste gedeelte van de stammen (Q1). Deze eikenhouten balken verbinden we met elkaar via authentieke pen- en gatverbindingen. Het dak van de stallingen wordt prachtig afgewerkt met Engelse pannen of oude Boomse pannen. Zelfs een dakafwerking in riet behoort tot de opties. Lees meer over onze kwaliteit.

Heritage Buildings creëert volledig op maat eikenhouten stallingen voor jouw raspaarden. Ontdek hier enkele van onze unieke en exclusieve realisaties van stallingen.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.