Een eikenhouten jachthuis als uitvalsbasis voor jouw jagersvereniging.

Elke jachtvereniging heeft nood aan een uitvalsbasis, uiteraard mooi geïntegreerd in de natuur waar wordt gejaagd. Deze uitvalsbasis vormt de verzamelplaats vooraf en na de jacht. Er kan heerlijk worden nagepraat en samen feest gevierd. Voor de constructiemethode van een exclusief jachthuis bieden eikenhout en de traditionele pen- en gatverbindingen eindeloze mogelijkheden.

Na de jacht samenkomen en genieten van een hapje en een drankje op een gezellige receptie. Dat hoort er gewoon bij. Uiteraard moet je dan als jachtvereniging wel beschikken over een passend jachthuis als uitvalsbasis. Meestal staan deze jachthuizen midden in de bossen, waardoor je best voor een landelijke architectuur en uitstraling kiest.

Een eikenhouten jachtgebouw vormt de ideale oplossing. Zelfs wanneer deze midden in een bosrijke omgeving worden geplaatst, krijg je zelden of nooit een weigering van Stedenbouw. Deze eikenhouten gebouwen horen gewoon thuis in het bos, ze integreren zich naadloos in de omgeving.

Elke invulling of inrichting is mogelijk

Wanneer je kiest voor een eikenhouten jachtgebouw volgens de authentieke pen- en gatverbindingen, dan bestaan er eindeloze mogelijkheden voor het ontwerp. Zowel qua afmetingen als binnenafwerking is alles mogelijk. Je kan je jachthuis beschouwen als een prachtige authentieke schuur waar je op andere momenten je luxewagens en old timers stalt. Je kan je jachthuis ook inrichten als een prachtig buitenverblijf met alle luxe en comfort. Ontdek hier de werkwijze van Heritage Interiors om voor jou een jachthuis op maat te creëren.

Honderden jaren oud

Een eikenhouten jachtgebouw dat wordt gemaakt van Engelse kwaliteitseik (Q1) uit Sussex blijft probleemloos vele honderden jaren staan. Deze investering verhoogt ongetwijfeld de waarde van je bosdomein. Het gebouw is probleemloos bestand tegen weer en wind. Het veroudert op een prachtige, natuurlijke manier. Je moet op geen enkele manier onderhoud verrichten aan de constructie. Lees meer over onze kwaliteit.

Heritage Buildings creëert volledig op maat een eikenhouten jachthuis. Ontdek hier enkele van onze unieke en exclusieve realisaties.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.