Een eikenhouten garage als ideale stalling voor jouw luxewagen.

Je kan een luxewagen onmogelijk stallen in een minderwaardig betonnen hok. We geven je graag twee belangrijke redenen om een luxewagen te stallen in een exclusieve eikenhouten garage. Allereerst is er de uitstraling, anderzijds creëert de natuurlijke vochtwerking in een eikenhouten garage de juiste omstandigheden voor het veilig bewaren van je luxewagen.

Mensen die houden van luxewagens, trekken deze smaak meestal door naar andere dingen in het leven. Vaak zijn het mensen die op alle vlakken streven naar luxe en authenticiteit. Al deze elementen vind je terug in een eikenhouten bijgebouw.

Naast de functies van gastenverblijf, poolhouse, thuiskantoor,… kan je een eikenhouten bijgebouw ook laten ontwerpen als de ideale stallingsplaats voor jouw luxewagen. Je luxewagen – al dan niet een oldtimer of een classic car – komt in een eikenhouten garage beter tot zijn recht.

Zowel je auto als je tuin varen wel bij een prachtige eikenhouten garage. Beide zijn een lust voor het oog. Meer weten over onze werkwijze?

De juiste klimaatcondities

Het is uiteraard van groot belang om je luxewagen in de juiste klimaatcondities te bewaren. Met een eikenhouten bijgebouw mag je zeker zijn. Het grootste gevaar voor auto’s – zowel moderne wagens, oldtimers als classic cars – is het risico op roestvorming. Om dit te vermijden plaats je je wagen best in een zo droog mogelijke omgeving.

Koude is voor de meeste wagens geen groot probleem, wél luchtvochtigheid. Klassieke stenen of betonnen garages hebben vaak te af te rekenen met condensatievocht. Al te vaak wordt vastgesteld dat er corrosievorming aan de wagens optreedt aan de kant van de radiator. De temperatuurverschillen in de garage zorgen voor condensatie, wat op termijn mogelijk tot corrosie leidt.

Natuurlijke vochtregulatie

In een eikenhouten garage verkrijg je daarentegen een natuurlijke vochtregulatie. Het eikenhout haalt het vocht uit de binnenlucht. Daarbij voorzien we zelfs geregeld natuurlijke verluchting, om de droogte van de binnenlucht wat te milderen. Lees meer over onze kwaliteit.

Heritage Buildings creëert 100% op maat een eikenhouten garage als stalling voor jouw luxewagen. Ontdek hier enkele van onze unieke en exclusieve realisaties van garages en carports.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.