Breng het mediterrane buitenleven naar u toe met een luxe eiken bijgebouw.

Waarom houden we zo van vakantie in het zuiderse landen? Omdat we dan ’s avonds op een terrasje kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. Met een luxe eiken bijgebouw moet u voor het mediterrane buitenleven geen honderden kilometers meer rijden of uren vliegen. U beleeft het gewoon elke dag van het jaar in uw eigen tuin. Met een luxe eiken bijgebouw in uw tuin maakt u dubbele winst. U verhoogt de waarde van uw vastgoed én creëert een plek waar u elke dag vakantie beleeft.

Een luxe eiken bijgebouw past als gegoten in een landelijke tuinomgeving. De tuin en het bijgebouw gaan naadloos in elkaar over. Telkens als u naar uw eiken bijgebouw kijkt, wordt u meteen overvallen door een gevoel van rust en ontspanning. Uw vakantie begint al wanneer u het tuinpad neemt naar uw eigen buitenverblijf in uw tuin. Elke dag – zomer en winter – opnieuw kunt u optimaal genieten van het buitenleven.

Inhoudelijk alle richtingen

Met een luxe eiken bijgebouw kunt u inhoudelijk alle kanten op. Tal van functies zijn mogelijk en kunnen probleemloos met elkaar gecombineerd worden. Een luxe eiken tuingebouw is volledig maatwerk, zowel voor de vormgeving, de afmetingen als de hoogwaardige inrichting. Enkele ideeën ter inspiratie:

  • Een luxe eiken bijgebouw vormt het perfecte poolhouse om optimaal te genieten van uw zwembad.
  • In een eikenhouten bijgebouw kunt u perfect een volwaardig thuiskantoor inrichten.
  • Wat dacht u van een eigen privé wellnessruimte met sauna, jaccuzzi,…?
  • Een eiken tuingebouw is de perfecte plek voor het inrichten van feestjes van familie en vrienden. Heerlijk warm binnen in de winter, gezellig op het terras in de zomer. Dankzij de volledig ingerichte buitenkeuken speelt het hele feest zich af in de tuin.
  • Krijgt u regelmatig gasten over de vloer. Verwen hen met een gastenverblijf in de tuin.
  • Bent u een artistiekeling? Wat dacht u van een atelier in een prachtig natuurlijke omgeving?
  • … 

Authentieke uitstraling

Een eiken bijgebouw vraagt uiteraard de nodige uitstraling. Engelse eik uit Sussex bezit een ongeziene hardheid en garandeert een levensduur van meerdere generaties. Door middel van traditionele pen- en gatverbindingen worden de eiken balken muurvast met elkaar verbonden. De afwerking gebeurt al even luxueus. Denk daarbij aan authentieke Boomse dakpannen of een dakbedekking in riet. Wat dacht u dan weer van ramen met profielen in prachtig verfijnd smeedwerk? Zelfs een oranjerie in smeedwerk aan uw eikenhouten tuingebouw behoort tot de mogelijkheden.

Ontdek onze realisaties

Heritage Buildings garandeert een totaalservice voor het ontwerpen en bouwen van luxueuze authentieke eikenhouten bijgebouwen. Ontdek hier enkele van onze meer dan 2.000 realisaties.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.