Al eens gedacht aan een eikenhouten tuinpaviljoen?

Het hele jaar door keihard werken en dan twee weekjes op vakantie naar het buitenland. Wanneer u enkele dagen terug aan het werk bent, slaat de stress opnieuw keihard toe. Met een eikenhouten tuinpaviljoen viert u als het ware het hele jaar door vakantie. U creëert uw eigen vakantiedomein in uw eigen tuin. U geniet elke dag van de prachtige natuurlijke uitstraling van uw eikenhouten tuinpaviljoen in uw landelijke tuinomgeving. Een eikenhouten tuinpaviljoen geeft u een plek waar u na een harde dag op het werk meteen tot rust komt

Een eikenhouten tuinpaviljoen is volledig maatwerk, waardoor het volledig volgens uw verwachtingen kan worden uitgetekend en gerealiseerd. De mogelijke functies zijn eindeloos.

  • Hebt u een zwembad en krijgt uw eikenhouten tuinpaviljoen de functie van poolhouse?
  • Wilt u een volledig ingericht gastenverblijf creëren in uw tuin?
  • Droomt u van een buitenkeuken met een overdekt terras waar u heerlijke diners kan geven?
  • Hebt u nood aan een aangename ruimte om te gebruiken als thuiskantoor Wilt u een privé wellnesscentrum creëren in uw eigen tuin?
  • Verlangt u naar een atelier waar u zich heerlijk creatief kan uitleven?
  • Hebben uw kinderen nood aan een eigen hobbyruimte?

Al deze functies zijn met een eikenhouten tuinpaviljoen perfect mogelijk, zelfs in combinatie met elkaar.

Authentieke uitstraling

Een eikenhouten tuinpaviljoen dat een meerwaarde geeft aan uw eigendom, moet aan één grote voorwaarde voldoen. Dankzij de kwaliteit van de gebruikte materialen moet het eikenhouten tuinpaviljoen garant staan voor een exclusieve, karakteristieke en authentieke uitstraling. Wanneer u de juiste keuzes maakt, dan realiseert u een houten tuinpaviljoen voor de komende generaties.

Eikenhout uit Sussex

De basisconstructie wordt gevormd door eikenhouten balken. Hiervoor voldoet alleen het beste van het beste: kwaliteitseik uit het Engelse Sussex. Dit eikenhout bezit een onovertroffen densiteit en hardheid. Alleen het QP1 – het kernhout – voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor de eikenhouten balken van uw tuinpaviljoen. Deze balken worden door middel van traditionele pen- en gatverbindingen muurvast met elkaar verbonden.

Ook voor de afwerking kiest u best voor 100% natuurlijke materialen. Denk daarbij aan verfijnd smeedwerk voor de grote ramen of misschien zelfs een oranjerie. Een dakbedekking met authentieke pannen of riet geeft uw tuinpaviljoen de finale toets.

Bekijk onze realisaties

De afgelopen 20 jaar realiseerde Heritage Buildings al meer dan 2.000 exclusieve eikenhouten tuinpaviljoenen. Ontdek hier onze realisaties.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.