Creëer meer ruimte met een eikenhouten aanbouw.

Een eikenhouten aanbouw vormt een perfecte oplossing wanneer u naar extra ruimte verlangt in uw woning. Dankzij het juiste ontwerp is het mogelijk om de eikenhouten aanbouw op een natuurlijke manier te integreren in uw woning. Het moet lijken alsof de aanbouw er altijd al gestaan heeft én van nature past bij uw woning. Samen vormen ze een harmonieus geheel. Dit vereist evenwel heel wat vakmanschap en ervaring. Bekijk hier enkele woonuitbreidingen met een eikenhouten aanbouw.

Een eikenhouten aanbouw creëert niet alleen extra ruimte in een woning, de aanbouw haalt meteen ook veel meer natuurlijk licht naar binnen. Een eikenhouten aanbouw wordt voorzien van grote ramen zodat de relatie tussen uw woning en de tuin wordt versterkt. Met een eikenhouten aanbouw geniet u alle dagen van het jaar van het natuurlijke buitenleven.

Volwaardige woonruimte

Een eikenhouten woonuitbreiding die gerealiseerd wordt door Heritage Buildings voldoet perfect aan de hedendaagse strenge EPB-regelgeving. Op vlak van isolatie en vochtregulerende werking moet u zich geen enkele zorgen maken. Ook technisch zorgen we ervoor dat de woonuitbreiding perfect aansluit bij de bestaande woning.

Dankzij het gebruik van kwaliteitseik uit het Engelse Sussex met een ongeziene hardheid, gaat uw eikenhouten woonuitbreiding probleemloos meerdere generaties mee. De authentieke pen- en gatverbindingen geven de constructie extra karakter en uitstraling. Er is bovendien geen enkele vorm van onderhoud nodig.

Herschikken van functies

Met een eikenhouten woonuitbreiding kan u de verschillende functies in uw woning herschikken. De grote open extra ruimte nodigt uit om er maximaal van te genieten. U kan deze inrichten als uw nieuwe woonkamer of als een combinatie van eetkamer met open keuken. Alles kan naar wens worden uitgewerkt en ingericht.

Bekijk onze eerdere projecten

Heritage Buildings staat garant voor vakmanschap en kwaliteit voor eikenhouten tuingebouwen en woonuitbreidingen. Ontdek hier enkele van onze meer dan 2.000 realisaties.

Ook voor de inrichting en afwerking bieden we een totaaloplossing. De interieurarchitecten van Heritage Interiors creëren een prachtig bijpassend interieur.