Bijgebouwen landelijke stijl op maat

Heritage Buildings uit Schoten realiseert authentieke houten bijgebouwen in landelijke stijl, volledig op uw maat. Wij specialiseren ons al meer dan zestien jaar in deze unieke Engelse stijl. Daarmee zijn we de absolute pionier in de Benelux. Dankzij deze focus garanderen wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Onze bijgebouwen in landelijke stijl ontwerpen en maken we op maat voor talrijke doeleinden:

Overzicht alle soorten realisaties

 

Wanneer u kiest voor Heritage Buildings, dan kiest u voor maatwerk in de authentieke Engelse kwaliteit:

 • Maatwerk
  Geen twee van de bijgebouwen in landelijke stijl die we realiseren zijn hetzelfde. Alles is maatwerk. Wij maken een ontwerp dat perfect in de bestaande situatie past en het geheel van uw tuin en woning versterkt.
 • Authentieke Engelse kwaliteit
  Wij gebruiken voor onze bijgebouwen in landelijke stijl alleen hout uit het hart (QP1) van Engelse eik. Dit hout vraagt geen enkel onderhoud en kleurt doorheen de jaren mooi grijs. De frames worden op maat gemaakt door Engelse gespecialiseerde schrijnwerkerijen. Dankzij een correcte toepassing van de pen- en gattechniek gaan onze gebouwen probleemloos vele decennia mee. Zo geniet u van 30 jaar garantie op de constructie.

 

Onze aanpak

 1. Eerste afspraak in Schoten
  We laten u graag de vele mogelijkheden van onze bijgebouwen landelijke stijl zien en voelen aan de hand van ons eigen kantoor in Schoten. We lichten onze werkwijze toe en luisteren naar uw verwachtingen en verlangens. Dit leidt al meteen tot een eerste schetsontwerp in 3D.
 2. Prijscalculatie
  We maken op basis van deze eerste schets de nodige sterkteberekeningen zodat we u al na enkele dagen een totaalprijs kunnen geven.
 3. Bezoek bij u ter plaatse
  We komen bij u ter plaatse zodat we het ontwerp verder kunnen verfijnen.
 4. Technische plannen
  De technische plannen worden verder uitgewerkt zodat u de nodige stedenbouwkundige vergunning kunt aanvragen.
 5. Volledige realisatie
  Wij realiseren het volledige houten bijgebouw, inclusief afwerking als u dat wenst. Hiervoor schakelen we onze vaste partners in. We kunnen het bijgebouw afwerken zodat het een volwaardige leefruimte wordt die voldoet aan de strengste energienormen.  

Wilt u meer weten over onze bijgebouwen in landelijke stijl? Maak een vrijblijvende afspraak.