Authentieke bijgebouwen in hout, volledig op maat

Heritage Buildings uit Schoten specialiseert zich al meer dan 16 jaar in de realisatie van bijgebouwen in hout. Wij bouwen in de authentieke Engelse stijl. In de Benelux zijn we op dit vlak de absolute pionier.

 

Vakantie in eigen tuin

Steeds meer mensen dromen van vakantie in de eigen tuin. Met onze authentieke bijgebouwen in hout laat u meteen alle stress varen. Wat dacht u van een poolhouse, een overdekt zwembad of een prachtige leefkeuken. Daarnaast koppelen we het nuttige aan het aangename. Onze prachtige bijgebouwen in hout zijn ook perfect geschikt voor een woninguitbreiding, een carport of garage of een thuiskantoor in de tuin. Bekijk hier het overzicht van alle soorten realisaties.

 

Wanneer u in zee gaat met Heritage Buildings mag u rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding:

 • Géén standaardproducten
  Wij bouwen geen standaardproducten. Alles wordt volledig op uw maat ontworpen en gemaakt. Dit geldt zowel voor de afmetingen als de materiaalkeuze. Onze bijgebouwen in hout sluiten naadloos aan bij de bestaande woning en tuin.
 • Kwaliteitsgarantie van dertig jaar
  Onze constructies bevatten uitsluitend Engelse eik van de beste kwaliteit (QP1). Bovendien laten wij onze frames op maat maken in gespecialiseerde schrijnwerkerijen op het Engelse platteland. De Engelsen specialiseren zich al meer dan 150 jaar in de pen- en gattechniek. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze bijgebouwen in hout dat u een kwaliteitsgarantie geniet van maar liefst 30 jaar op de houten constructie.

 

U mag rekenen op een totaalservice:

Samen realiseren we stap voor stap het houten bijgebouw van uw dromen.

 1. Eerste schets in 3D
  Tijdens het kennismakingsgesprek in onze kantoren in Schoten luisteren we naar uw wensen en verlangens. Dit vormt de basis voor een eerste ontwerp in 3D.
 2. Calculaties en prijsofferte
  Door sterkteberekeningen van de volledige constructie garanderen we een optimale stevigheid, maar vermijden we geldverspilling door te dikke balken. Op basis hiervan krijgt u een totaalprijs.
 3. Ontwerp verfijnen
  Na een persoonlijk plaatsbezoek verfijnen we het ontwerp zodat het gebouw perfect past in de tuin en bij uw bestaande woning.
 4. Volledig technisch ontwerp
  Vervolgens werken we het technisch ontwerp volledig uit. Met dit dossier vraagt u via een architect de stedenbouwkundige vergunning aan.
 5. Totaalrealisatie
  Naast de houten constructie kunt u ook de volledige afwerking aan ons overlaten. Hiervoor werken we samen met onze vaste partners. U betaalt géén voorschot.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en troeven van onze bijgebouwen in hout? Contacteer ons nog voor een afspraak.