Maatwerk bijgebouwen Engelse stijl

Heritage Buildings uit Schoten specialiseert zich al meer dan 16 jaar in maatwerk voor bijgebouwen in de authentieke Engelse stijl.

 • Maximaal genieten van uw tuin
  Wij realiseren de dromen van mensen die na een drukke werkdag maximaal willen genieten van hun eigen tuin. Zo zijn onze bijgebouwen in Engelse stijl uitermate geschikt voor het onderbrengen van een poolhouse, leefkeuken of overdekte zwembad.
 • Authenticiteit combineren met functionaliteit
  Combineer authenticiteit met functionaliteit en kies voor onze bijgebouwen in Engelse stijl voor uw thuiskantoor, woninguitbreiding, carport of garage.

 

Onze bijgebouwen in Engelse stijl kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding:

 • Volledig op maat
  Wij hebben geen standaardafmetingen. Alles is op maat. Onze creatieve ontwerpen garanderen de perfecte match met uw bestaande woning en tuin.
 • Kwaliteitshout uit Engeland
  Wij gebruiken alleen Engelse eik van de beste kwaliteit (QP1). Onze frames worden gemaakt op het Engelse platteland. Wij bieden u dertig jaar garantie op de constructie.

 

Stap voor stap realiseren we samen uw Engelse bijgebouw:

 1. Afspraak in Schoten
  We nodigen u voor een kennismaking uit in onze kantoren in Schoten. In ons eigen eikenhouten bijgebouwen presenteren we onze werkwijze en luisteren we naar uw wensen en dromen. Deze vertalen we meteen naar een eerste creatieve ontwerpschets.
 2. Prijsofferte
  Na een uitgebreide calculatie van het eerste ontwerp, krijgt u een prijsofferte.
 3. Plaatsbezoek
  We verfijnen het ontwerp na een plaatsbezoek.
 4. Stedenbouwkundige vergunning
  Op basis van onze technische plannen kunt u een stedenbouwkundige vergunning aanvragen.
 5. Realisatie en afwerking
  Dankzij de prefabricage van de frames in Engeland realiseren wij de basisconstructie van onze bijgebouwen in Engelse stijl op enkele dagen. We werken af zoals u wenst. Voor elektriciteit, verwarming, sanitair,… schakelen we onze vaste onderaannemers in.

 

Interesse in onze totaalservice voor bijgebouwen Engelse stijl? Contacteer ons en we nodigen u uit in onze kantoren in Schoten.